Unikgruppen Sverige AB

 Inredning för väggar & fönster     

Välkommen att besöka våra webbutiker 

Upptäck gärna våra webbutiker och låt våra produkter ge liv och personlighet till dina väggar och fönster. Varje butik är fylld med unika och roliga produkter till riktigt bra priser. Välkommen!


 

www.unikdekor.se 

Unik Dekor är en av Sveriges ledande butiker inom segmentet väggdekor, väggtexter, fototapeter & canvastavlor. E-butiken, som främst riktar sig till privatpersoner, startades redan 2008 och är idag en av Sveriges mest välbesökta inom området. På Facebook är Unik Dekor omtyckt och över 2300 personer gillar och följer butiken. Vill du veta vad som är på gång, så kika gärna in hos oss du också på  www.facebook.com/unikdekor.


 

www.fonsterfilm.com (lanseras sommar 2015)

Fönsterfilm.com verkar inom nischen dekorativ och insynsskyddande fönsterfilm. Webbutiken riktar sig till både privatpersoner och företag. Här hittar du ett brett sortiment av spännande färger & mönster samt bredder & längder av lättmonterad fönsterfilm. Det finns även möjlighet att köpa helt måttanpassade bitar till dina fönster. Vår fönsterfilm är mycket lämpad för icke-proffs då den fäster statiskt och alltså inte har något klister på baksidan. Detta gör att du kan spara flera tusenlappar jämfört med att anlita en hantverkare.

Fram till lanseringen i november är ni välkomna att besöka www.unikdekor.se som säljer ett urval av dessa produkter till förmånliga priser. Vi har redan många fler modeller på lager så kontakta oss gärna om du är ute efter något speciellt!

 

www.rollupnstuff.se (lanseras höst 2015)

Rollup 'n stuff riktar sig främst till små och medelstora företag som behöver unikt profilmaterial till kontor, butik, bil eller mässor. I sortimentet hittar du rollup's, vepor, bildekor, fönsterdekorationer, skyltar och liknande produkter till riktigt bra priser. En stor fördel jämfört med konkurrenter är vår moderna produktionsutrustning och stora vana att hantera små beställningar. Vi säljer gärna ett eller ett fåtal exemplar av det du behöver, men det bästa kanske ändå är att vi gör det till en bråkdel av prisnivån i den traditionella "gammelskyltbranschen". 

Vi har redan idag produktion & försäljning av denna typ av företagsprodukter. Beställning görs genom telefon- och e-mail. Välkommen att kontakta oss!

 

www.unikgruppen.com (lanseras höst 2015)

Unikgruppen.com är vår blivande handelsplats för återförsäljare. Här kan andra butiker och näthandlare köpa de varumärken som vi importerar och distribuerar för svenska marknaden till rabatter som ger dem en god affär även i nästa led. Butiken kräver inloggning för att kunna handla, men det är fritt för alla att titta på det spännande sortimentet. Inloggning & villkor får du som har ett företag genom att kontakta oss och berätta kort om din verksamhet. 

Tills denna webbutik lanseras fortsätter all försäljning till våra återförsäljare genom e-mail eller telefon precis som vanligt. Även efter lansering finns givetvis möjlighet att lägga order via telefon & e-mail för den som föredrar detta.